Тандемът майки-дъщери  е доказан във времето. Едва ли има по-силна

...
Тандемът майки-дъщери  е доказан във времето. Едва ли има по-силна
Коментари Харесай

Деми Мур позира по бански с трите си дъщери

Тандемът майки-дъщери  е потвърден във времето. Едва ли има по-силна връзка от тази сред най-хубави приятелки, които по силата на ориста, могат да се нарекат майка и щерка. Наскоро Моника Белучи и 16-годишната й щерка – Дева Касел, застанаха пред обектива на популярния фотограф Паоло Роверси.

Оказва се, че огледалната хубост си проправя път във всеки идващ ген. Деми Мур и трите й дъщери, които театралничат по бански костюми, са доказателство за това. Целта им е да покажат многообразието в женските форми, които постоянно са в положение да показват жанр. Изводът е изключително ободрителен - размерът е без значение, на фундамент е естественият сексапил.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Demi Moore (@demimoore)

Мисията да основават бански за всевъзможни размери и женски фигури е надълбоко заложена в основата на Andie Swim. Точно по тази причина и Деми си стиска ръката с марката от самото й основаване.

Според 58-годишната актриса, сегашното е най-хубавият миг да застане пред камера, с цел да посрещне лятото и чувството за независимост и целокупност. " За мен беше значимо да включа дъщерите ми в тази акция. Надявам се, че това ще предизвика другите да основават значими връзки между тях и да честват живота с хората, които обичат. “

На фотосите Мур, Румър, 32 година, Скаут, 29 година и Талула, 27 година наподобяват изключително близки и като че ли си дават обещанието да продължат в същи дух и отсега нататък.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Demi Moore (@demimoore)

 
Моника Белучи и Дева Касел – като две капки вода
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР